17.2.05

Ζώδια

Χθες το βράδυ μια φίλη μου ζήτησε για πλάκα να της διαβάσω το ζώδιο της από το διαδίκτυο. Έκανα λοιπόν μια μικρή έρευνα για τη λέξη horoscope και συνειδητοποίησα ότι είναι άπειρες οι σελίδες που προσφέρουν τζάμπα ματιές στο μέλλον. Αφού λοιπόν μέχρι και η New York Post παρέχει τέτοια υπηρεσία στους αναγνώστες της, εμείς ως shitsite ήταν δυνατόν να μείνουμε πίσω; Ορίστε λοιπόν το πλήρες ωροσκόπιο σας για σήμερα, 17/2/2005:

Κριός: Ο Άρης βάζει χέρι στην Αφροδίτη φτιάχνοντας τη μέρα σε όσους έχουν γεννηθεί με καισαρική. Οι προτάσεις στον εργασιακό τομέα δεν θα λείψουν αλλά οι περισσότερες περιλαμβάνουν σεξ επί πληρωμή με άσχημους παρτενέρ. Άρα είστε ΟK και από την ερωτική πλευρά. Το βράδυ θα δείτε μόνος σας reality shows,θα φάτε πίτσα και δεν θα πλύνετε τα δόντια σας-δε χρειάζεται να διαβάσετε την αυριανή πρόβλεψη για να συμπεράνετε ότι αύριο η ανάσα σας θα βρωμάει σαν ψόφια νυφίτσα.

Ταύρος: Η γυναίκα σας, σας απατά. Με τον Τσατσαρέλη. Κάθε μέρα. Εδώ και χρόνια. Και τα παιδιά σας του μοιάζουν. Το χειρότερο είναι ότι τώρα που την κοιτάτε καλύτερα, και η γυναίκα σας του μοιάζει.

Δίδυμοι: Το νέο τεύχος του «Πιπίνια πρόθυμα για όλα» σας περιμένει στην ταχυδρομική θυρίδα σας οπότε είναι πιθανόν να περάσετε τη μισή σας μέρα στην τουαλέτα του σπιτιού σας-και την υπόλοιπη μισή σε άλλων σπιτιών. Πιθανότητες αφυδάτωσης από τις 7 το βράδυ και μετά.

Καρκίνος: Ευνοημένη εμφανίζεται η κοινωνική σας ζωή, μιας που θα δεχθείτε επισκέψεις από μια παρέα. Πιθανότατα θα λείπετε και γι αυτό οι επισκέπτες θα φύγουν με το βίντεο, την τηλεόραση, το στερεοφωνικό και τις μούφες-κοσμήματα που σας έχουν πλασάρει για αυθεντικά. Αν αποφασίσετε να μείνετε σπίτι, ο Δίας στον Ουρανό αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο βιασμού.

Λέων: Έντονη τριχόπτωση σήμερα και η ανασφάλεια σας έχει χτυπήσει κόκκινο. Δεν βρίσκετε ψυχολογική υποστήριξη γιατί ο ψυχίατρος σας είναι Δίδυμος και αυνανίζεται όλη μέρα. Το μόνο που σας σώζει τη ζωή είναι ότι είστε τόσο ηλίθιοι που δε μπορείτε ούτε να αυτοκτονήσετε: Δεν ξέρετε να φτιάξετε θηλιά με σχοινί και αποφασίζετε να πάρετε ένα-ένα 50 υπνωτικά χαπάκια αλλά μετά το δεύτερο σας παίρνει ο ύπνος.



Παρθένος: Δύσκολη μέρα στο γραφείο σήμερα, μιας που οι κρυφές κάμερες αποκαλύπτουν ότι μπαίνετε στο shitsite και το αφεντικό σας απολύει. Πάνω στην οργή σας τον σπρώχνετε, πέφτει, χτυπάει το κεφάλι του και πεθαίνει. Συλλαμβάνεστε για φόνο. Καταδικάζεστε σε 30 χρόνια και πεθαίνετε γιατί το τούνελ που σκάβετε καταλήγει σε βόθρο.

Ζυγός: Δύσκολη μέρα για κοινωνικές επαφές γιατί βρωμάτε. Έχετε μέρες που βρωμάτε και δε σας το λέει κανείς αλλά σήμερα ο υπάλληλος του καφέ σας σερβίρει με καταπέλτη και κάποιος γράφει «Θέλω πλύσιμο» στην πιτυρίδα σας. Θα νιώσετε μοναχικοί και κατατρεγμένοι από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Αγοράζετε ένα κατοικίδιο, που αύριο θα βρείτε ψόφιο.

Σκορπιός: Μέτρια μέρα η σημερινή, προσέχετε στις συναλλαγές σας και όταν περνάτε τις διαβάσεις. Αν δεν ξέρετε σκάκι, σήμερα θα μάθετε. Ίσως πάτε και κάποιο ταξίδι. Κάπου. Αλλά μπορεί και όχι. Μεγάλες πιθανότητες να σπάσετε το φράγμα των 150 κιλών. Το αντίθετο φύλο συνεχίζει να σας βρίσκει απεχθείς. Εκτός από τους απελπισμένους Τοξότες.

Τοξότης: Είστε τόσο απελπισμένοι που θα φτάσετε στο σημείο να κάνετε σεξ με έναν Σκορπιό. Του ίδιου φύλου. Που μόλις έχει σπάσει το φράγμα των 150 κιλών. Και σκέφτεστε ήδη να ανοίξετε σπιτικό μαζί του.

Αιγόκερως: Έχετε ραντεβού με ένα υπέροχο άτομο. Θα δειπνήσετε σε χλιδάτο εστιατόριο μόνο που οι γαρίδες γεμιστές με φουντούκια και χελιδονοφωλιές που πήρατε για να εντυπωσιάσετε τον/την συνοδό σας έχουν ως αποτέλεσμα να περάσετε τη υπόλοιπη βραδιά μόνος στη λεκάνη του σπιτιού σας. Ευτυχώς για σας, είστε κοπρολάγνος και περνάτε ονειρικά.

Υδροχόος:
Πλούσια μέρα η σημερινή. Εκδρομή στα χιόνια με τους φίλους σας, σκι,snowboard και πλούσιο γεύμα σε παραδοσιακό εστιατόριο. Επίσκεψη σε Spa όπου θα γνωρίσετε ελκυστικές 20χρονες που το ίδιο βράδυ θα βγάλετε έξω για ποτό και θα καταλήξετε να κάνετε σεξ. Πλάκα κάνουμε. Δεν έχετε φίλους. Δεν έχετε κοπέλα. Δεν έχετε λεφτά. Έχετε όμως μηνιγγίτιδα.

Ιχθείς: Όλοι σας αγνοούν. Το ίδιο και το shitsite.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και που να διαβάσεις κείμενο για ζώδια και γάμο ψάχνοντας για να βρεις το ταίρι σου!..