27.3.07

Requiem for a Shit

Υπάρχει ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να αφήνετε coments. Ή μάλλον δύο. Ο ένας είναι η διάσωση του Γαλέου και ο άλλος πως δεν ελέγχουμε ποτέ το shitmail. O μοναδικός που το κάνει, σε καθημερινή βάση, είναι ο Τsatsarman που θέλει να είναι ο πρώτος που θα επωφεληθεί από τις «enlarge your penis» προτάσεις ή τις προσφορές για Viagra. Οπότε, και δεν θα το επαναλάβουμε ποτέ αρκετά, αν έχετε κάτι να μας πείτε ο μόνος τρόπος για να είστε σίγουροι πως θα το δούμε είναι να το γράψετε στα comments.

Έτσι λοιπόν, μια μέρα όπως όλες τις άλλες, που το επιτελείο του shit έστιβε το μυαλό του και το παχύ του έντερο για να γεννήσει άλλο ένα update για το αγαπημένο σας shitsite, ο mans είχε την φαεινή ιδέα να ρίξει μια ματιά στο σκατομέηλ μας, με την ελπίδα ότι κάποιος θα μας είχε στείλει τουλάχιστον ένα pps με τσόντες. Αυτό που βρήκε τον συγκλόνισε. Ήταν ένα μήνυμα θαυμασμού και απόγνωσης. Ένα μήνυμα λατρείας και απελπισίας, κλεισμένο σε ένα μπουκάλι και ριγμένο σε μια άγρια ιντερνετική σκατοθάλασσα.. Είναι η κραυγή ενός shitfan, με το χαρακτηριστικό όνομα «άρχοντας του σκάτους». Νιώθουμε την ηθική ανάγκη να την μοιραστούμε μαζί σας.


« Παιδιά είστε γαμάτοι και τα λέτε πολύ ωραία αν και λέτε μαλακίες.
Δεν ξέρω πώς τα σκέφτεστε ή μάλλον γιατί τα σκέφτεστε ή μάλλον τι σας λείπει
και τα σκέφτεστε, πάντως είμαι ξετρελαμένος με τη σελίδα σας σε σημείο που
χέζομαι από τη χαρά μου. Συνεχίζοντας τη παράδοση σας παραθέτω τη διεύθυνση
του blog μου μέσω του οποίου φιλοδοξώ να δημιουργήσω ένα παγκόσμιο δίκτυο
shitsiters με σκοπό την εκπλήρωση της προφητείας. Είναι μεγάλη τιμή για σας που θα το δείτε πρώτοι. Έτσι και αλλιώς κανείς άλλος δεν έχει μπει μέχρι τώρα. Ρίξτε μια ματιά. Momentummori.blogspot.com

Άρχοντας του Σκάτους».


Το πρώτο πράγμα που κάναμε, ήταν να σπεύσουμε στο blog του φίλου μας. Κοιτάξαμε την ημερομηνία του τελευταίου Update. Παγώσαμε. 22 Οκτωβρίου 2006. Πέντε μήνες απουσίας. Το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι πως ο Σκατοάρχοντας, πληγωμένος από την συμπεριφορά των ειδώλων του αυτοκτόνησε. Νιώθουμε άσχημα, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι όπως όλοι οι αυτόχειρες, αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι στην Κόλαση, μέσα σε μια λίμνη από σκατά. Και χαμογελάς. Αντίο φίλε. Rest in Shit.(Αν παρόλα αυτά είσαι ζωντανός, μην στέλνεις mail πανάθεμά σε. Άσε ένα comment).

6 σχόλια:

Arthuro Bandini aka "Αρχοντας του σκάτους" είπε...

Αγαπητοί Shitsiters..
Ναι είμαι ζωντανός.At last....
Μέσα από έναν ωκεανό από σκατά το πνεύμα μου θα ανατέλει ξανά και ξανά διαδίδοντας το μήνυμα.."Don't make war....Make shit"
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω λόγια να εκφράσω τη χαρά μου.Νιώθω σαν να ξύπνησα έπειτα από την καλύτερη ονείρωξη της ζωής μου.
Δυστυχώς το blogspot δεν με ικανοποιούσε ως άτομο αλλά κυρίως ως shitsiter οπότε αισίως κατέληξα στο wordpress..
Ντρέπομαι γιαυτό που θα πω αλλά τελικά για άλλα πήγαινα και αλλού πήγα..Βλέπετε το blogging είναι σαν το χέσιμο..κάποτε θα σου τελειώσει το χαρτί.
Έτσι το 'ριξα στην ποίηση κάτι που δεν είχα σκοπό όταν σας έστειλα το mail ως ενθουσιασμένος wannabe shitsiter.
Παρόλα αυτά συνεχίζω ακάθεκτος να διαδίδω τις ιδέες ενός αγνού shitsiter στην πραγματική μου ζωή.
Ευχαριστώ για την τεράστια τιμή.

Και επειδή όλες οι καλές πράξεις κάποτε ανταμοίβωνται, όταν με το καλό πάτε στην κόλαση υπόσχομαι για τον καθένα σας ένα jacuzzi τίγκα με σκατά έτσι για να χαλαρώνετε όταν θα κουράζεστε από το αχαλίνωτο sex με ακόλαστες παρθένες.Α!Εννοείται πως θα έχετε τσάμπα μπύρες!

I salute You

Arthuro Bandini aka "Αρχοντας του Σκάτους"

Balidor είπε...

(συμπληρώνω:)

"Σκατά ρε πούστη ..."

Tsatsarman είπε...

Θα πρέπει επίσης να παραδεχτούμε πως τα περισσότερα σκατά αξίζουν στον dalai.

dalaiklama είπε...

Oh Shit!

Δύο σχόλια και μια απόπειρα σχολίου από τον Tsats! Σώζουμε ίσα με καναδυό κιλά γαλέους σήμερα.

mans είπε...

εγώ πάλι έχω χρέος να συμβάλω στην περαιτέρω ανύψωση/καθίζηση των ποιητικών αναζητήσεων/δημιουργιών του άρχοντα, στέλνοντάς τον στα προ διετίας πονήματα ορισμένων shitmakers και κάποιων άλλων τολμηρών.

το λινκ ειναι εδώ.
νομίζω ωριμάζουν οι συνθήκες για επανάληψη αντίστοιχης πρωτοβουλίας.

Αρχαιολόγος των Μελλοντικών Πόλεων είπε...

Μη χέσω..