5.7.07

Για καλό και για κακό, κάντε μια διαθήκη...

...και αφήστε χρήματα, ακίνητα και τις ωραίες κόρες σας στο shitsite. Αύριο στο σκατοsite, χώρο νεωτερισμών και θαρραλέων πειραματισμών, θα δημοσιευθεί Η ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΗ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑΣ που έχει συλληφθεί ποτέ από ανθρώπινο μυαλό. Ο Edgar Allan Poe μας προσκυνάει, ο Lovecraft κρύβεται όταν μας βλέπει και ο Stephen King είναι το παιδί για τις φάπες. Ετοιμαστείτε για μια εμπειρία που θα σημαδέψει εσάς και τους απογόνους σας για τις επόμενες 7 γενιές.

Αν έχετε το κουράγιο....

...την Παρασκευή 06/07/2007...

....στις 9 και 30 το πρωί, ώρα Ελλάδος...

..διαβάστε μας.




(Αν όχι, είστε κότες).

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειμαι κότα. Δέχομαι την πρόκληση.

mans είπε...

μπορει να το έχω διαβάσει, αλλα αγωνιώ. δεν αντέχω την αναμονή. τρομάζω στην ιδέα. ανατριχιάζω στη σκέψη. μετράω τις ώρες.

dalaiklama είπε...

Και εγω που το έγραψα προχτές μόλις τώρα ξυπνησα από το κώμα και ειμαι υπο συνεχη ψυχολογικη παρακολουθηση...

mans είπε...

θα σε παρακολουθεί φαντάζομαι ο τσατσαρμαν - οπότε δικαιολογούνται οι ασυναρτησίες που γράφει για το Μπιφτέκι της Διχόνοιας

dalaiklama είπε...

O Tsatsarman δεν μπόρεσε να αντέξει την τρομακτικότητα της ιστορίας και εξερράγη η σπλήνα του. Μόλις την ξεκολλήσουμε από τον τοίχο θα την διαθέσουμε στους φαν σε λογικότατες τιμές, πάντα μέσω του shitsite.

mans είπε...

και αυτό, μαθαίνω, συνέβη και μόνο στο άκουσμα της φήμης της ύπαρξης αυτής της ιστορίας.

φαντάσου τι θα συμβεί αν τη διαβάσει κιόλλας.

dalaiklama είπε...

Ναι, βασικα τον πήρα ένα τηλ και του είπα " γράφω μια ιστορία τρόμ..." και άκουσα ένα "πλαφ", μετά το ουρλιαχτό του τσάτσαρμαν και κάποιον να φωνάζει "βοήθεια, καλέστε ένα ασθενοφόρο, ένας άνθρωπος λιποθύμησε...α , όχι, ένα λεπτό. Ο Tsatsarman είναι. Προλαβαίνουμε να πάμε και για μια τυρόπιτα.Το καλούμε μετά".

mans είπε...

τώρα που το λες, ακόμα περιμένω εκείνο το βίντεο που θα τραβουσε με τον εαυτό του να τρώει τυρόπιττα. ή μπουγάτσα. ή και τα δύο. λες το συγκεκριμένο περιστατικό να καθυστερήσει κιάλλο το εν λόγω πρότζεκτ;

Ανώνυμος είπε...

Πόσο θα την πουλήσετε την σπλήνα? Paypal δέχεστε; Σκέφτομαι ότι είναι μια χαρά δώρο για κανα φίλο μου. Δεκαπεντάυγουστος έρχεται.

mans είπε...

φίλε Ινφέρναλ, πρέπει να βιαστείς. παίζουν πολλοί γάμοι σε κανα 2 μέρες από σήμερα, και όλο και κάποιος μπορεί να σε προλάβει.

dalaiklama είπε...

Φίλε Ινφέρναλ μην ανησυχείς. Για την κατάλληλη τιμή μπορείς να έχεις ένα κομματάκαι από τον πνεύμονα του Tsats. Τον μολύναμε με φυματίωση οπότε που και που όλο και φτύνει κανα κομματάκι. Τώρα δουλεύουμε για το επόμενο βήμα-μόλις τον μολύνουμε με το βακτήριο της λέπρας θα βγάλουμε προς πώληση καιτα δάχτυλά του.

Ανώνυμος είπε...

σταματήστε! ο τσατσαρμαν ειναι κούκλος και τον θέλω ολόκληρο, με τη σπλήνα του και τον πνεύμονά και τα δάχτυλά του! κακούργοι.

verbal είπε...

τι διαστροφή κι αυτή...