18.6.07

Κωδικό Όνομα Κύκλωψ: Το Μπιφτέκι της Διχόνοιας - 1


2011 ή όχι? Στα αδυτα του Βατικανού θα λάβει χώρα η πρώτη πράξη μίας μαθηματικά απρόσμενης συνομωσίας, η οποία θα ξετυλίξει το νήμα που οδηγεί στην αρχαία Νέμεση, στο μάυρο κουτί της πανδώρας και του σύγχρονου κατεστημένου. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα των Χριστουγέννων, ανείπωτοι φόβοι τυλίγουν το θρησκευτικό απόρθητο του δυτικού κόσμου...
Αλλά αρκετά με εισαγωγές και προλόγους. Το Shittyman Koprison περήφανα σας παρουσιάζει ένα μεγάλο ιστορικό μυθιστόρημα. Ο τίτλος του, "Κωδικό όνομα Κύκλωψ: Το μπιφτέκι της διχόνοιας". Διαβάστε σήμερα σε αποκλειστικότητα το Προοίμιον. Θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα συνέχειες. Είτε μας το ζητήσετε, είτε όχι.


Προοίμιο

Το ρολόι έδειχνε 11 όταν ο Πάπας Bruce Fistfuckerman VI κάλεσε τους πιο πιστούς του συνεργάτες στο μυστικό δωμάτιο όπου έβλεπε πορνό. «Φέρτε μου το κεφάλι του πράκτορα C-67» διέταξε, χωρίς να πάρει το βλέμμα του από την οθόνη.«Και ένα burrito με αντζούγιες».

Ένας μόνο έμεινε στο δωμάτιο. Αλλά και αυτός βαρέθηκε και έφυγε. Ύστερα ξαναμπήκε να δει αν ακόμη παίζει πορνό. Και έπαιζε...Ίσως τελικά ο πάπας να ήταν πιο σοφός από ότι νόμιζαν. Και πιο μερακλής. Δεν πρόλαβε όμως να ολοκληρώσει τη σκέψη του. Ένα τρομακτικό, δυνατό, λευκό φως του έκλεψε την όραση... και την ακοή... και την αναπνοή... Ευτυχώς του άφησε τα υπόλοιπα.


Όλα αυτά βέβαια ήταν αδιανόητα για τον Πορνήλιο τον Πεοστάτη, που τα έβλεπε ως μέλλον, το 1498μ.Χ., σε μία κρίση παροξυσμού και οραμάτων, κλασικό αποτέλεσμα της φασολάδας της μάνας του..


Η διαίσθησή του όμως τον έκανε να αποφασίσει να πάρει μέτρα..Δεν υπάρχουν σχόλια: