15.6.06

Save the Tsats: Our ecosystem needs him

Το χθεσινό απελπισμένο σχόλιο του Tsatsarman πυροδότησε ανέλπιστες αντιδράσεις από πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις. Στο σχόλιο αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι. Αυτό που θα σας πω είναι μια αληθινή ιστορία. Θα ήθελα να σας αναφέρω πως στις 6/6/06 μου κάηκε ο κομπιουτορας. Επειδή δεν έχω Ντιβιντι εκτός από τον υπολογιστή, εκείνο το βράδυ είπα να δω κανα βιντεο (στο γνωστό βίντεο του σουπερ τομ). Ε με το που γυρίζω την κασέτα, η μαγνητική ταινία κόβεται. Στο πανεπιστήμιο δεν μπορώ να παω να δουλέψω γιατί έχουμε καταλήψεις. Και εγω αναρωτιέμαι...κάποιος σπάει πλάκα μαζί μου;

Από εκείνη τη στιγμή μόνο την κασέτα στο videoclub έχει καταφέρει να επιστρέψει ("εγώ πάντως έτσι την βρήκα"), ενώ κατά τα άλλα το κουκούλι στο οποίο τον έχει τυλίξει αυτή η ανίερη κατάρα εξακολουθεί να τον κρατά αιχμάλωτο. Επιτελεία χωρών και μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί έχουν ήδη ξεκινήσει, καθένας με τα μέσα του, παγκόσμιες καμπάνιες για την διάσωση του Tsats. Εκπρόσωπος του State Department δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την επίλυση του προβλήματος, ενώ σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι στο coffee break εκμυστηρεύθηκε πως ο Πρόεδρος Bush δεν ήξερε μέχρι πρόσφατα που βρίσκεται το διαμέρισμα του Tsatsarman.



To Shitsite από την δική του μεριά ξεκίνησε μαραθώνιο αγάπης με τον τίτλο "Save the Tsats: Our ecosystem needs him" (βλ. video) με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να συνεισφέρουν μέσω του λογαριασμού της HSBC 01-23982-99546/88, ο οποίος τυχαίνει να είναι και ο προσωπικός λογαριασμός του dalai. Στο μεταξύ, σε ένδειξη συμπαράστασης o verbal έκανε έκκλιση στην Chosen One (την κόρη των Branjelina είπαμε) να μεσολαβήσει για ένα θαύμα, αίτηση η οποία όπως ενημερωθήκαμε προωθείται (1ος στόχος: η διάσωση της Namibia, 2oς στόχος: η διάσωση της Αφρικής, 3ος στόχος: η διάσωση του Tsatsarman - αν και όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά)...

4 σχόλια:

cheaptalk είπε...

Βασικά νομίζω ότι πρώτος στόχος της Πεφωτισμένης είναι η πολυομυελίτιδα στη χώρα της (τη Ναμίμπια).

thomas είπε...

Η κασέτα που κόπηκε ήταν δυστυχώς δική μου, αλλά αυτό που ανέφερες: "εγω ετσι τη βρήκα" το έχω κάνει. Επειδή κόπηκε μια νοικιασμένη κασέτα (στο ίδιο βίντεο) ειπα να την ανοίξω και να τη φτιάξω. Τελικά μου φαγε κανα μισάωρο και όχι μόνο δεν την έφτιαξα αλλά μου περίσευαν και κάτι πλαστικά πραματα που δεν ειχα ιδεα απο που βγηκαν. Τελος πάντων τη βίδωσα όπως να ναι και την επέστρεψα. Ο υπάλληλος μου ζήτησε και συγνωμη.

verbal είπε...

Ο κερδοσκοπικός καιροσκοπικός φιλοτελικός οργανισμός MftM πάντως, διατίθεται να δανείσει αφιλοκερδώς* στον tsats το παλιό του DVD για όσο διαρκέσει η αυτή η απάνθρωπη δοκιμασία.


*με την προϋπόθεση να το το παραλάβει απο τα γραφεία του οργανισμού και να αναλάβει τα κόστη επιδιορθώσεών του.

dalaiklama είπε...

Η φιλανθρωπική οργάνωση Hope for Kids like Tsats συγκινήθηκε από το δράμα του και προσφέρθηκε να του παραχωρήσει ένα σετ μαρκαδόρους Carioca και ένα τετράδιο για να έχει να ασχολείται.