6.6.06

Happy birthday dear Anti, happy birthday to you.

6.6.06 σήμερα και σε κάποιο μαιευτήριο, που χτίστηκε πάνω σε ένα αρχαίο νεκροταφείο Maya και στα εγκαίνια του σφάχτηκε ένας δαιμονισμένος κόκορας, γεννιέται ο Αντίχριστος. Η ανθρώπινη ενσάρκωση του απόλυτου κακού, που θα πολεμήσει κάθε έννοια καλού και συμπόνιας στον κόσμο, οδηγώντας τον στο σκότος, μέχρι ο Θεός να παρατήσει το Playstation με το οποίο ασχολείται τα τελευταία 100 εκατομμύρια χρόνια και να κατέβει για να τον πολεμήσει. Ή κάτι τέτοιο, δεν θυμόμαστε τι λέει η Αποκάλυψη, εκτός από το ότι όταν ο πρώτος άγγελος σαλπίσει θα αυξηθεί η χοληστερίνη στις μπριζόλες, το ένα τρίτο της θάλασσας θα μετατραπεί σε ούζο και το XEΓΚ θα κυκλοφορήσει σε special edition DVD .

Χωρίς πλάκα, δεν έχουμε καταλάβει γιατί ο Αντίχριστος θα πρέπει σώνει και καλά να γεννηθεί σήμερα. Γιατί όχι στις 6-6-6 μ.Χ. (ώστε να πετύχαινε και τον νεαρό Ιησού και να παίζανε ξύλο;). Γιατί όχι στις 6-6- 6 π.Χ. ώστε να μην υπήρχε καν ο Ιησούς και ο Anti να έκανε ότι ήθελε; Και για τις 6-6-1006 τι έχετε να πείτε; Και αν στις 6-6-1066 γεννιούνταν δίδυμοι Αντίχριστοι;

Το δεδομένο είναι ότι έχει πέσει πολύς πανικός στις θρησκόληπτες έγκυες γυναίκες, που πιστεύουν ότι θα είναι αυτές που θα γεννήσουν τον Αντίχριστο - και προβλέπουμε την έναρξη κυνηγητού για τον δράστη της εγκυμοσύνης που, λογικά, πρέπει να είναι ο ίδιος ο Διάολος. Οι αρχές πάντως απέκλεισαν τον tsatsarman από τη λίστα των υπόπτων με το σκεπτικό «την τελευταία φορά που συνευρέθηκε με γυναίκα επίσημη θρησκεία ήταν το Δωδεκάθεο».

2 σχόλια:

verbal είπε...

...και την τελευταία φορά που συνευρέθηκε με άντρα;

rotweiler είπε...

υπάρχει επίσης και αυτή η κύρια (πιθανότατα η γιαγιά του εξαποδώ) η οποία κλείνει τα 66 σημερα και αποφάσισε να μείνει σπίτι για να μην προκαλέσει κανένα... ατύχημα.