30.6.06

Respect The Cock

Scientists Create Artificial Penis

Research with rabbits could offer treatment for human impotence, study suggests.
First order already in: The user DesperateTsats has asked for an immediate delivery of one artificial penis, one plastic doll and the book " Sex for Dummies"

4 σχόλια:

RaZzMaTaZz είπε...

Παρατηρώ μια αδράνεια στο σιτσάητ...
Επιληφθείτε επί του θέματος παρακαλώ πολύ!

Μετά τιμής,

Η φανατική σας αναγνώστρια

thomas είπε...

Η αλήθεια είναι πως έχουμε χάσει τον Dalai. Έχω τηλεφωνήσει στην αστυνομία, στα νοσοκομεία, στην πιτσαρία (εκεί πήρα γιατί πεινούσα)...πουθενά. Ακόμη και στο ζωολογικό κήπο έτρεξα, μήπως τον κλείσανε στο κλουβί με τους πιθήκους να τρώει τις ψείρες των άλλων πιθήκων. Οι φήμες πάντως λένε πως ξημεροβραδιάζεται στη βιβλιοθήκη και κάνει πως διαβάζει, ενώ μέσα στο βιβλίο κρύβει πορνοπεριοδικά. Παρόλα αυτά αν θες τη γνώμη μου, νομίζω πως τον απαγάγανε εξωγήινοι.

RaZzMaTaZz είπε...

Όχι.
Ο Δαλάι Κλάμα κάνει καριέρα ως θαμώνας ιντερνετιακού ραδιοφώνου κι επιπλέον απασχολείται παρτ τάημ ως ατζέντης/στιχουργός/προμηθευτής τσιουάουα. Όταν του επιτρέψουν οι εκπομπές, η συγγραφή των στίχων για τα άσματά μου και το debate με τη ΦουΜου (aka Φονική Μουστάρδα -μια συμπυκνωμένη εκδοχή του Νυαρλαθοτέπ την οποία με περισσή γενναιότητα πολεμάει), πιστεύω πως θα επανέλθει.

Μετά τιμής,

The Pist Queen

Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωση

Ο Σύλλογος Ανώνυμων Αναγνωστών ΣιτΣάητ (ΣΑΑΣΣ)έχει προσλάβει ιδιωτικό τετέκτιβ για να ενισχύσει την έρευνα που θα οδηγήσει στα χνάρια των ιθυνόντων αυτού του νεοκλασικού σάητ.