26.6.06

Kλασσική Περίπτωση Αποκάλυψης: The Ketchup Prophecies.

Το shitsite δημοσιεύει με περηφάνεια το νέο σενάριο που οι συντάκτες του έγραψαν με την συνεργασία του verbal από Movies for the Masses, μετά από 3 λεπτά εντατικού brainstorming στο ΜSΝ και άκρατης κατανάλωσης κασόσας.

Ένας νεαρός (verbal) παραγγέλνει ένα χάμπουργκερ αλλά ανοίγοντάς το για να δει αν του βαλαν και κρεμμύδι βλέπει ότι το κέτσαπ έχει σχηματίσει ένα αρχαίο Ασσυριακό σύμβολο που σημαίνει "το τέλος του κόσμου". Αφού προσπαθεί ανώφελα να πείσει τους γύρω του, φεύγει για τα ερείπια της Νινευή μαζί με τον διαζευγμένο περιπτερά-Ninja της γειτονιάς του (Κώστας Τσάκωνας) όπου και ανακαλύπτει την είσοδο στις κατακόμβες της αρχαίας πόλης, άντρο μιας μυστικής κοινότητας Ασσύριων-Reptilian που οδηγούμενοι από τον Hitler (mans) θέλουν να καταστρέψουν τον κόσμο χωρίς να έχουν κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Ακολουθεί η καλύτερη σκηνή δράσης που έχει γυριστεί ποτέ, ένα λουτρό αίματος ανάμεσα σε Ερπετοειδείς-Ασσύριους, τον Ninja-Τσάκωνα, τον ήρωα της ταινίας, και τα SS.

Στο τέλος του φιλμ, ο πρωταγωνιστής κάθεται, αιματοβαμμένος σαν τον Conan, πάνω σε ένα θρόνο, κοιτάζει προς την κάμερα και λέει "φαντάσου να του χα πει να βάλει και μουστάρδα".

To shit ανακοινώνει ότι από τις 10 έως και τις 20 Αυγούστου θα λάβει χώρα το κάστινγκ για τον νευραλγικό ρόλο του κέτσαπ. Οι ενδιαφερόμενοι ας στείλουν στον rotweiler τα curriculum vitae τους, γραμμένα πάνω σε κατοστάευρα.

1 σχόλιο:

Rasko είπε...

...η αλλιώς οταν ο Harold Kumar συναντησε τους Raiders of the Lost ark...

Το burger να υποθέσω ητανε Big Cahuna Burger...αυτά τα γαμίδια πάντα σε βάζουν σε μπελάδες...