30.8.05

Fantastic Four

Μια τετράδα επιστημόνων, αν μπορεί κανείς να χάψει σε τέτοιο ρόλο τους Chris Evans, Jessica Alba, Michael Chiklis και Ioan Gruffudd, βρίσκεται κατά λάθος στο έλεος μιας διαστημικής καταιγίδας και αποκτά σούπερ ιδιότητες. Η Sue Storm (Alba) μπορεί να γίνεται αόρατη (κρίμα) και να δημιουργεί μαγνητικά πεδία - που πιθανότατα θα επηρεάζουν και τα άτομα με βηματοδότες, ο Reed Richards (Gruffudd) αποκτά ελαστικό σώμα και γκρίζους κροτάφους (το δεύτερο δεν φαίνεται να χρησιμεύει σε κάτι), ο Johnny Storm (Evans) μπορεί να μεταμορφώνεται σε ανθρώπινο πυρσό (κατάλληλη ικανότητα για τους λάτρεις του μπάρμπεκιου) ενώ ο Ben Grimm (Chiklis) μετατρέπεται σε κάτι που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως «αυτό που θα έχεζε ο φλοιός της γης αν είχε δυσκοιλιότητα». Μαζί με αυτούς, ο δισεκατομμυριούχος Victor Von Doom (McMahon) αποκτά δέρμα από τιτάνιο και την ιδιότητα να χάνει αυτή που γουστάρει από πάμπτωχους, εργασιομανείς επιστήμονες που κάνουν όλους τους υπολογισμούς τους λάθος.
Με τα 90 από τα 106 λεπτά του φιλμ να παρουσιάζουν τους ήρωες και τα υπόλοιπα 16 να αναλώνονται σε μια βιαστική αναμέτρηση, η ταινία μοιάζει περισσότερο με μεγάλο τρέιλερ για τα αναπόφευκτα σίκουελ. Μέτριες ερμηνείες με τον Chiklis παρόλα αυτά να ξεχωρίζει ακόμα και κάτω από το ογκώδες κοστούμι του και την Alba να φοράει μια στολή που αν ήταν λίγο στενότερη θα λεγόταν «δέρμα».

Pipinia factor: Είναι επίσημο. Αν δεν πάθετε αμόκ με την υπερ-σέξι Jessica, είστε gay.

Μάθαμε ότι: Ακόμα και αν είσαι σαν τεράστιο ξεραμένο περίττωμα, όλο και κάποια στραβή (κυριολεκτικά) θα εκτιμήσει τον εσωτερικό σου κόσμο.



Βαθμολογία: 6/10

Θερινό Σκυλιοστάσιο

Θερινό Σκυλιοστάσιο Αγαπητοί φίλοι, επιστρέψαμε.
Ναι, δείτε το σαν απειλή.

Μετά από έναν υποχρεωτικό μήνα διακοπών ώστε η εγκεφαλική μας λειτουργία να επανέλθει στα φυσιολογικά της επίπεδα (κάτι που για τον tsatsarman σημαίνει να περνάει τον περισσότερο χρόνο του αναρωτούμενος αν οι μύγες μπορούν να πετάξουν όπισθεν) επιστρέφουμε και πάλι για να δώσουμε τη συνδρομή μας στο shitsite.

Ήταν ένα καλοκαίρι γεμάτο ένταση και νέες εμπειρίες. Ο tsatsarman άκουσε σε 36 διαφορετικές διαλέκτους την φράση «Φύγε από κοντά μου ανώμαλε, αλλιώς θα καλέσω την αστυνομία» (έναντι των μόλις 12 δικών μου-αλλά εγώ έφαγα και τρεις μηνύσεις), ο Mans μπέρδεψε τα πόδια της Χαλκιδικής και κατέληξε στο άγιο Όρος (έμαθε όμως να τυλίγει τα αντίδωρα σε τέλεια συσκευασία δώρου), ενώ ο dalai, σε μια μεγάλη έρευνα για το καλό της επιστήμης αποφάσισε να ανακαλύψει τι συμπτώματα έχει το να τρως τζατζίκι για πρωινό (βλέπεις το μέλλον σε σινεμασκόπ). Το αλγεβρικό άθροισμα των εντυπώσεων είναι θετικό δηλαδή. Στείλτε μας και τις δικές σας εντυπώσεις από τις καλοκαιρινές σας διακοπές, θα τις εντάξουμε στην νέα μας θεματική ενότητα «Τhe female horse shit herself in the field».

Να σας ενημερώσουμε επίσης ότι το σάιτ μας ενοχλεί πολλούς-δεν είναι τυχαίο ότι ο Ελληνικός στρατός απαίτησε την ένταξη του Mans στις γραμμές του ακριβώς την περίοδο που το shitsite γίνεται υπολογίσιμη δύναμη στο χώρο του διαδίκτυου, με επισκεψιμότητα άνω των 3 κλικ τη μέρα.

Αγνοούν ότι είμαστε σαν την Λερναία Ύδρα (μεταφορικά για το shitisite και κυριολεκτικά για τον tsatsarman)και για κάθε κεφάλι που μας κόβουν, δύο πιο ηλίθια θα ξεπεταχτούν.
Να θυμάστε: Shit floats.

29.8.05

Υγιεινή διατροφή

Πρώτο μετα-καλοκαιρινό γκάλοπ.

Τι προτιμάτε;

A) Tα φρούτα του Χατζησαλάτα;
B) Tις σαλάτες του Χατζηφρούτου;

Στείλτε τις προτιμήσεις σας, και η ομάδα του shitsite θα τις συλλέξει, για τους δικούς της αδιευκρίνιστους λόγους.