30.8.05

Θερινό Σκυλιοστάσιο

Θερινό Σκυλιοστάσιο Αγαπητοί φίλοι, επιστρέψαμε.
Ναι, δείτε το σαν απειλή.

Μετά από έναν υποχρεωτικό μήνα διακοπών ώστε η εγκεφαλική μας λειτουργία να επανέλθει στα φυσιολογικά της επίπεδα (κάτι που για τον tsatsarman σημαίνει να περνάει τον περισσότερο χρόνο του αναρωτούμενος αν οι μύγες μπορούν να πετάξουν όπισθεν) επιστρέφουμε και πάλι για να δώσουμε τη συνδρομή μας στο shitsite.

Ήταν ένα καλοκαίρι γεμάτο ένταση και νέες εμπειρίες. Ο tsatsarman άκουσε σε 36 διαφορετικές διαλέκτους την φράση «Φύγε από κοντά μου ανώμαλε, αλλιώς θα καλέσω την αστυνομία» (έναντι των μόλις 12 δικών μου-αλλά εγώ έφαγα και τρεις μηνύσεις), ο Mans μπέρδεψε τα πόδια της Χαλκιδικής και κατέληξε στο άγιο Όρος (έμαθε όμως να τυλίγει τα αντίδωρα σε τέλεια συσκευασία δώρου), ενώ ο dalai, σε μια μεγάλη έρευνα για το καλό της επιστήμης αποφάσισε να ανακαλύψει τι συμπτώματα έχει το να τρως τζατζίκι για πρωινό (βλέπεις το μέλλον σε σινεμασκόπ). Το αλγεβρικό άθροισμα των εντυπώσεων είναι θετικό δηλαδή. Στείλτε μας και τις δικές σας εντυπώσεις από τις καλοκαιρινές σας διακοπές, θα τις εντάξουμε στην νέα μας θεματική ενότητα «Τhe female horse shit herself in the field».

Να σας ενημερώσουμε επίσης ότι το σάιτ μας ενοχλεί πολλούς-δεν είναι τυχαίο ότι ο Ελληνικός στρατός απαίτησε την ένταξη του Mans στις γραμμές του ακριβώς την περίοδο που το shitsite γίνεται υπολογίσιμη δύναμη στο χώρο του διαδίκτυου, με επισκεψιμότητα άνω των 3 κλικ τη μέρα.

Αγνοούν ότι είμαστε σαν την Λερναία Ύδρα (μεταφορικά για το shitisite και κυριολεκτικά για τον tsatsarman)και για κάθε κεφάλι που μας κόβουν, δύο πιο ηλίθια θα ξεπεταχτούν.
Να θυμάστε: Shit floats.

Δεν υπάρχουν σχόλια: