ShitEvolution
Κάποιοι από εσάς νομίζετε ότι τα μόνα θέματα που μας απασχολούν είναι η Ελληνική λαϊκή μουσική σκηνή , το Aποκαλυπτικό τοπίο της Ελληνικής τηλεόρασης και να διακωμωδούμε τον tsatsarman. Το shitsite είναι κάτι παραπάνω από όλα αυτά (εκτός από το τελευταίο, ίσως ). Είναι μια ιστοσελίδα που δεν μένει στο να ρωτάει ερωτήσεις με αμφισβητούμενο χιούμορ αλλά επιχειρεί να δώσει και απαντήσεις. Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα βασικό ερώτημα, που ταλανίζει τον άνθρωπο από τότε που ζωγράφιζε μαμούθ σε σπηλιές χρησιμοποιώντας - πιθανότατα - τα ίδια του τα περιττώματα. Από πού ερχόμαστε λοιπόν; Πως δημιουργήθηκε το θαυμαστό είδος μας;
Σύμφωνα με τις τελευταίες και πιο αξιόπιστες μελέτες σε βιοχημικό επίπεδο, η μοίρα του ανθρώπινου είδους είναι το εξελικτικό μονοπάτι του Tsatsarman. Χους εις χουν ή Τsatsarman εις Tsatsarman. Το γονίδιο του Tsatsarman είναι η κινητήρια δύναμη της Δαρβινιστικής θεωρίας, κάτι που φυσικά ο Δαρβίνος δεν μπορούσε να ξέρει-διότι δεν είχε το γονίδιο, που αποδεδειγμένα σε κάνει πιο οξυδερκή. Η προστασία και διατήρηση του γονιδίου αυτού είναι ο πρωταρχικός στόχος της φυσικής επιλογής - αποδείχθηκε άλλωστε ότι τα άτομα που το έχουν είναι πιο ικανά σε θέματα επιβίωσης. Μετά από εξουθενωτικές και περίπλοκες μελέτες μια επιστημονική task force (Tsats-team) κατάφερε να αποδείξει την ύπαρξη του γονιδίου Tsats (Tsats-Gene) ήδη σε επίπεδο αρχέγονων μονοκύτταρων οργανισμών που έπλεαν στην πρωταρχική πρωτεϊνική σούπα. Οι εξομοιώσεις έδειξαν ότι οι οργανισμοί που δεν είχαν το Tsats-Gene δεν κατάφεραν να εγκαταλείψουν το υγρό στοιχείο και κατέληξαν να γίνουν ψάρια, φάλαινες, δελφίνια και γαλότσες στον θαλάσσιο πυθμένα. Οι υπόλοιποι οργανισμοί, ωθούμενοι από την παρουσία του γονιδίου ενώθηκαν σε πολυκυτταρικούς σχηματισμούς που στη συνέχεια εξελίχθηκαν σε απλές μορφές ζωής όπως η Lucertolae Tsatsarensis, πρόγονος του κροκόδειλου και της δεντρογαλιάς. Ακολουθώντας την κλασσική εξελικτική θεωρία, εκατομμύρια χρόνια μετά, κάποια όντα (πλέον καλυμμένα με πυκνό τρίχωμα) επιχείρησαν να βαδίσουν στα δύο πόδια. Λόγω της παρουσίας του Tsats-Gene, φυσικά, απέτυχαν. Χρειάστηκε τεράστιος χρόνος μέχρι το Tsats-Gene να υποστεί τις μεταλλάξεις που οδήγησαν στο πρώτο ανθρωποειδές, γνωστό και ως Tsatsarpithecus Cretinus, είδος που κινδύνεψε με εξαφάνιση μιας που άργησε να καταλάβει ότι οι καρποί τριγύρω του τρώγονται και συνήθως τρεφόταν με κομμάτια από το ίδιο του το σώμα. Η λογική επικράτησε, αλλά με δεδομένο ότι του ήταν αδύνατο να ισορροπήσει πάνω στα δέντρα, ο Tsatsarpithecus αναγκάστηκε να ξανακατέβει στο έδαφος, όπου και έδωσε μορφή στον Homus Tsatsar (ύψος 1.30 , μαυριδερός, χρησιμοποιούσε κόκαλα για να ξύνει την πλάτη του), ο οποίος με τη σειρά του εξελίχθηκε στον Ηomo Adexius (ύψος 1.40, μαυριδερός, δεν μπορούσε καν να ξύσει την πλάτη του με κόκαλα αλλά γνώριζε την χρήση της φωτιάς) και στη συνέχεια στον Ηomo not-too Sapiens (ύψος 1.60, μαυριδερός, γνώριζε τη χρήση της φωτιάς, έβαζε άλλους να τους ξύνουν την πλάτη με κόκαλα και είχε εξημερώσει το μαρούλι).
Μέσα από αυτό το θαυμαστό μονοπάτι, που περιελάμβανε τυχαία βήματα αλλά ουσιαστικά ήταν μονόδρομος, το Tsats-Gene έφτασε και ως τις μέρες μας, έκδηλο σε διάφορες μορφές και ράτσες του ανθρώπινου είδους. Ο πιο αγνός εκφραστής του παραμένει ο Tsatsarman (ύψος 1.82, μαυριδερός, παχύ «Λ» , γνωρίζει τη χρήση της φωτιάς, χρησιμοποιεί πιρούνια για να ξύνει την πλάτη του), αναμφίβολα ένα σκαλοπάτι πάνω από όλους εμάς και το καλούπι από το οποίο θα προέλθει ο Υπεράνθρωπος, όχι τόσο με την Νιτσεϊκή έννοια, όσο με το νόημα του Starchild της Οδύσσειας του Διαστήματος. Μπορεί να μην είναι γνωστό σε πολλούς αλλά η Area 51 στη Νεβάδα είναι αφιερωμένη στη μελέτη του εν λόγω γονιδίου, ιδίως μετά τις μαρτυρίες των απαχθέντων από εξωγήινους, σύμφωνα με τι οποίες το identikit των επισκεπτών φέρει στοιχεία του Tsats-Gene.
Την παραπάνω θεωρία πολεμάει λυσσασμένα το Βατικανό και η Εκκλησία της Ελλάδος, που προτιμούν να αφήνουν τον κόσμο στο σκοτάδι της άγνοιας που συνοδεύει το παραμύθι της Γένεσης: O Θεός που φτύνει, φτιάχνει λάσπη και δημιουργεί τον άνθρωπο. Μια ανεπαρκής «θεωρία» που επεξηγεί, μάξιμουμ, την προέλευση του Verbal.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου