22.7.05

Σαρλέκ

Ημερομηνία: 37 Ιανουαρίου 2070
Τοποθεσία: Σκάφος Ναβουχοδονόσορ 300χλμ βορειοδυτικά της Σιών
Ημερολόγιο κυβερνήτη


Η πτώση μας είναι επικείμενη. Είμαστε από τους τελευταίους ανθρώπους που αντιστέκονται, αλλά όχι για πολύ ακόμη. Τα Σάρλεκ είναι εδώ. Σκότωσαν τον Neo και πιστεύεται πως έχουν πιάσει αιχμάλωτη την Προφήτη. Στην αρχή ήρθαν σαν καινούρια αναγνωριστικά των μηχανών, αλλά πολλαπλασιάστηκαν με γεωμετρική πρόοδο μέχρι που κατέστρεψαν και όλες τις άλλες μηχανές. Το σκοτάδι της κάτω γης έχει γίνει μέρα από τα φωτάκια και η ηχώ πολλαπλασιάζει το ανατριχιαστικό τους μπλιπ μπλιπ. Το ηθικό του πληρώματος είναι πολύ πεσμένο. Τελείωσε η κόκα κόλα. Πρόλαβα και έκανα μια έρευνα για τα Σάρλεκ πριν καταστρέψουν τον πρωτονιακό πυρήνα στον εξισωτικό αντισωματιδιακό σταθμό καύσης ελίσιουμ. Αν κάποιος επιβιώσει από την επιδρομή τους και ανακαλύψει αυτό το ημερολόγιο θα γνωρίσει τη μάστιγα που εξολόθρευσε την ανθρωπότητα και πολύ παλιότερα την Ατλαντίδα και τους Ανθρώπους ερπετά.

Υπόθεση Σαρλεκ:
Τα Σαρλεκ υπήρχαν από πάντα εδώ με τη μια μορφή ή την άλλη. Στην αρχή ως Dalek ωστόσο εξελίσσονταν συνέχεια. Περίμεναν υπομονετικά για χιλιετίες και ανέβαιναν στην επιφάνεια όποτε θεωρούσαν πως έπρεπε να ξυπνήσουν. Η εξαφάνιση των Ίνκας, οι παγετώνες, η ιμπεριαλιστική πολιτική Αμερικής-Εβραϊκού λόμπι, όλα αυτά είναι δικές τους μάστιγες. Στην ιστορία της ανθρωπότητας υπήρξαν αρκετές αναφορές για την έλευση τους, ωστόσο η προσοχή ήταν πάντα στραμμένη στο πετρέλαιο, στον πλούτο και στη δύναμη που συνεπάγονται. Είναι όλα γραμμένα στις προφητείες στο: Ο καιρός γαρ εγγύς 1 και 2.

Στην τελευταία επιδρομή τους, όλα ξεκίνησαν σε μια χώρα που κάποτε, όταν οι άνθρωποι ζούσαν στην επιφάνεια του πλανήτη, ονομαζόταν Ιταλία. Ο Σαρλάς ο Πορδήρης ο 1ος σε δημόσιο έγγραφό του αναγράφει καθαρά πως μυρίζει τις κάλτσες του μετά το γυμναστήριο. Η αλυσιδωτή αντίδραση ξεκίνησε. Η επίσκεψη του εκτοπλάσματος με την ανθρώπινη κωδική ονομασία Dr. Emmanuilius Dimiourgikous (ΑΚΑ Mans) δεν άργησε να επέλθει και η συμφωνία έκλεισε. Ο εξωγήινος Dr. Mans, ο οποίος είναι ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού σώματος που ελέγχει τα Sarlek βγήκε από την αίθουσα σαφώς ευχαριστημένος. Στην αρχή η κατάσταση ήταν ομιχλώδης, η επίθεση όμως ήταν άμεση και ανελέητη. Σε μια επίδειξη υπερβάλλοντος ζήλου ο Σαρλάς ο Πορδήρης ο 1ος κατέστρεψε την παραγωγή ΤΣΑΤΣΑΡων σε όλα τα εργοστάσια του πλανήτη με αποτέλεσμα να γεμίσει ο πλανήτης από χιλιάδες ανέργους και δισεκατομμύρια αχτένιστους. Ο σκοπός τους τότε αποκαλύφθηκε και δεν ήταν άλλος από την εξάλειψη του tsatsarman και του γένους του από τον τότε γνωστό κόσμο. Ο λόγος δεν έγινε γνωστός στο κοινό, αλλά διέρρευσε πως αυτός και μόνο αυτός είχε το κλειδί για την καταστροφή των Σάρλεκ. Ο τσατσαρμαν δεν βρέθηκε ποτέ, εκτός από μαρτυρίες ανθρώπων που τον είδαν «σε ένα φωτεινό άρμα στον ουρανό μαζί με τον Έλβις να κάνουν κωλιές και μπαντιλίκια», ωστόσο οι μάρτυρες αυτοί δεν μπόρεσαν να δώσουν παραπάνω πληροφορίες λόγω υπερβολικής χρήσης βαρβιτουρικών και ναρκωτικών «από εκείνα τα κόκκινα».

Η αλλαγή των Dalek σε Σαρλεκ κατά πολλούς επιτεύχθηκε όταν τα Dalek σε μια μάχη τους με τον Πίκατσου εξελίχθηκαν σε Σαρλεκ. Κατά μιαν άλλη άποψη η οποία είναι και η επικρατούσα ο Dr Mans έκανε πειράματα κυβερνητικής και δανειζόμενος το DNA του Σαρλά του Πορδήρη του 1ου με αντάλλαγμα όποια γυναίκα ήθελε και ένα τενεκέ τραχανά, δημιούργησε τα Σαρλεκ.

Η πρώτη τους επίθεση έγινε άμεσα αισθητή καθώς εξαπέλυσαν τον ιό Σαρ-Πέη ο οποίος αποστέλλονταν συνημμένος με ένα email που ξεκινούσε ως εξής: «Ήταν μια φορά ένας Έλληνας, ένας Γερμανός και ένα μπιζέλι». Το αποτέλεσμα ήταν ακαριαίο και μέσα σε λίγες ώρες είχε καταστραφεί το ιντερνετ και κάθε τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό δίκτυο. Οι τηλεπικοινωνίες και οι χρηματαγορές κατέρρευσαν, οι αεροπορικές και ακτοπλοϊκές γραμμές δεν ξαναλειτούργησαν και έτσι αφού ο κόσμος δεν είχε τι να κάνει βγήκε στους δρόμους για ομαδικά όργια.

Από εκεί και πέρα τα γεγονότα είναι γνωστά. Από του πουθενά ήρθαν οι μηχανές ενώ ο άνθρωπος ήδη αποδυναμωμένος από τα ομαδικά όργια δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Τα Σαρλεκ τότε μυστηριωδώς εξαφανίστηκαν, όσο απότομα είχαν εμφανιστεί μέχρι που ξαναεμφανίστηκαν πάλι τελευταία για να αποτελειώσουν αυτό που ξεκίνησαν. Αν υπΑΑΑΑααααααρχ......

«Ήταν μια φορά ένας Έλληνας, ένας Γερμανός και ένα μπιζέλι».

EX-TER-MI-NA-TE

Δεν υπάρχουν σχόλια: