26.5.06

Natural Born Predators: The Tsats.

Σε κατ` οίκον περιορισμό περιόρισε έναν γάτο κάποιο δικαστήριο τις Ηνωμένες Πολιτείες, λόγω της επιθετικότητας του αιλουροειδούς που είχε τραυματίσει έξι γείτονες, προκαλώντας τους, γρατσουνιές και όχι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ή ακρωτηριασμούς όπως θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος που ακούει «επίθεση γάτου». Πέρα από την πλάκα, το καλοκαίρι έρχεται και λόγω της αφόρητης ζέστης αλλά και του ενστίκτου του ζευγαρώματος πολλά ζώα γίνονται επιθετικά και επικίνδυνα. Αν λοιπόν είστε κοπέλα, όμορφη ή έστω και μέτρια (σε μερικές απελπιστικές περιπτώσεις ακόμα και άσχημη) σε εμφάνιση και ζείτε στη Θεσσαλονίκη ή την ευρύτερη περιοχή του νομού να έχετε υπόψην ότι ο κίνδυνος επίθεσης από τον Tsatsarman είναι αυξημένος. Γι αυτό να θυμάστε τα εξής:

- O Tsatsarman κυνηγάει συνήθως το απογευματάκι, όταν τριγυρνάει στα καφέ και τα μπαρ τρώγοντας κομματάκια από σάντουιτς ή ξηρούς καρπούς που έχουν μείνει στα τραπέζια. ΜΗΝ του ρίξετε φαγητό αν πλησιάσει στο δικό σας τραπέζι, είναι πολύ πιθανό να σας ακολουθήσει μέχρι το σπίτι.

- Προφανή σημάδια που μπορεί να σας προειδοποιήσουν για τις επιθετικές διαθέσεις του Tsatsarman είναι η κυρτή πλάτη, κυνόδοντες σε πλήρη εμφάνιση και το κάλεσμα «επ, κοπελιά. Χεχε.Χεχε.»

- Καλύτερα να μετακινείστε σε μεγάλα γκρουπ. Ο Tsatsarman είναι πλάσμα που κυνηγάει μόνο του και φοβάται τα μεγάλα νούμερα.

- Μείνετε εντελώς ακίνητη. Πρόσφατες έρευνες απέδειξαν ότι ο Tsatsarman έχει φτωχή όραση και βασίζεται εξ ολοκλήρου σε αισθητήρες που ανιχνεύουν κίνηση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλα που ήσουνα κρυμμένος?Πολυ καλος!