29.5.06

Ο τρόμος από τη θάλασσα

Προσεχώς από την yokotsoko productions:

«Ο τρόμος από τη θάλασσα»

Κάτι έχει αλλάξει στον πλανήτη γη…Μήπως ήρθε το τέλος;

Ένα πυρηνικό δυστύχημα σε έναν απομακρυσμένο βιολογικό καθαρισμό της Ελλάδας, προκάλεσε την μετάλλαξη φυκιών, τα οποία απόκτησαν νοημοσύνη και υπερφυσικές ιδιότητες. Παράλληλα απέκτησαν πυρηνικά πλοκάμια τα οποία με το άγγιγμά τους προκαλούν γάγγραινα. Επίσης πετάνε. Η μάστιγα εξαπλώνεται… Ήρωας μας, πρώην υδραυλικός, βετεράνος στον πόλεμο της Κορέας. Στον αγώνα για την σωτηρία της ανθρωπότητας τον ακολουθεί ο κορεάτης νίντζα, φύλακας του βιολογικού καθαρισμού, ο οποίος με την έκρηξη έγινε ζόμπι.

Οι δυο ήρωες περνούν την ώρα τους δέρνοντας κόσμο και σκοτώνοντας κομπάρσους. Στο τέλος έρχονται αντιμέτωποι με τη μάνα, το αρχιφύκι, που τους αιχμαλωτίζει, τους εξηγεί το σχέδιό του για την κατάκτηση του γαλαξία και τη μυστική συνταγή για το καλό παστίτσιο.

Και επειδή ως τώρα η ταινία δεν έχει ενδιαφέρον, στο τέλος εμφανίζεται ο dalaiklama και αφού τον δέρνουν, του πετάνε βιτριόλι στη μάπα (χάρη θα του κάνουν) και τραβάνε μία μία τις τρίχες του από το στήθος, ύστερα τον βάζουν να υποσχεθεί πως δε θα ξανακοροϊδέψει τον tsatsarman, γιατί είναι φοβερός τύπος και πως θα του κάψουν τον υπολογιστή αν το ξανακάνει.

9 σχόλια:

dalaiklama είπε...

Το shitisite ανακοινώνει οτι ουδεμία σχέση έχει με τα σενάρια και τις παραγωγές της yokotsoko productions. Κάναμε το λάθος να συμπεριλάβουμε τον tsatsarman στην συντακτική ομάδα και κάθε φορά που απομακρυνόμαστε από το Pc βρίσκει ευκαιρία και δημοσιεύει τα παραληρήματά του. Ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη από όσους πέσουν σε κώμα διαβάζοντας το σενάριο του Τρόμου από τη Θάλασσα (trivia: παρατσούκλι με το οποίο οι τουρίστριες αποκαλούν τον tsatsarman, γνωστό για τις πολλαπλές θαλάσσιες απόπειρες βιασμού).

thomas είπε...

Το συγκεκριμένο σενάριο αποτελεί μια όαση μπροστά στις μετριότητες του Χόλιγουντ και πληροφορώ το κοινό πως έχει ηδη κερδίσει 3 όσκαρ σεναρίου πριν καν γυριστεί.
Στα γυρίσματα θα δοθεί ειδικό βάρος στις σκηνές των βασανιστηρίων σου, απλά και μόνο για προσωπική μου ευχαρίστηση.

dalaiklama είπε...

Θα τις βλεπεις και θα γουστάρεις δηλαδη ?!

thomas είπε...

Ναι

dalaiklama είπε...

Kinky stuff

verbal είπε...

To MftM, που σε ένδειξη επαγγελματισμού θα περιμένει να γυριστεί η ταινία πρωτού τη θάψει πιο βαθιά κι απ'το Τσίου, προειδοποιεί όποιον άτυχο ταξιδιώτη του ιντερνέτ βρεθεί σ' αυτήν την σελίδα, να πατήσει αμέσως αυτό το link να σωθεί, και να αφήσει μια για πάντα πίσω του αυτό το άντρο σαδομαζοχιστικής ομοφυλοφιλίας.

Δε θα μας φάνε τώρα οι αδερφές και οι Μασώνοι!

thomas είπε...

Λιγο πιο πριν μιλούσα με φιλλαράκια απο Τούμπα, μπαοκτζήδες και μιας και άκουσαν για ξύλο λένε να πεταχτούν ως τον Dalai να ρίξουν κανα δυο φάπες να γράψουν και σε κανένα τοίχο.
Και καθώς δεν πιστεύω στη βια, αλλά μόνο στη λύση των προβλημάτων μέσω του διαλόγου λεω να τους πω να κάνουν πρώτα μια στάση και από το verbaloσπιτο για να του αποδείξουν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο πόσο γαμάτη θα είναι η ταινία μου.

cheaptalk είπε...

Απορώ πως ένα site σα το Movies for the Masses δέχεται να συνδέσει το όνομά του με τέτοιες.. φιλοδοξίες :p

rotweiler είπε...

βασικά έχω την αίσθηση ότι οι φίλοι του Tsats θα πείσουνε τον verbal να μπει το MFTM στην παραγωγή... :P