28.8.07

The Protector.

Ασιατική μαφία με έδρα την Αυστραλία κλέβει τους δύο ελέφαντες του Μαλαισιανού νεαρού Kham ( Tony Jaa) με σκοπό να τους διοχετεύσει στο κύκλωμα που εφοδιάζει με σπάνια ζώα ένα πολυτελές underground εστιατόριο-και αν νομίζετε ότι κάνουμε πλάκα, κάνετε λάθος. Ο Kham,χωρίς να ξέρει ούτε μια λέξη από Αγγλικά, μεταβαίνει στην ανύποπτη Αυστραλία και αναλαμβάνει να βρει τα ζώα του χρησιμοποιώντας ως μοναδικό τρόπο επικοινωνίας με τους ντόπιους την διανομή συντριπτικών καταγμάτων.
Οι ερμηνείες, πλοκή, σκηνοθεσία, μοντάζ, φωτισμός,booming και ό,τι άλλο χρειάζεται για την πραγματοποίηση ενός φιλμ είναι σε κωμικά επίπεδα αλλά είδαμε απίστευτα πράγματα σε αυτή την ταινία: Σκηνές δράσης που δεν πιστεύαμε πως είναι δυνατόν να γυριστούν, ξυλίκι τεράστιας διάρκειας σε μονοπλανιά (βρείτε τη στο youtube), τουλάχιστον 40 σπασμένα κόκαλα, κακούς που κυμαίνονται από « βουνά μυών ύψους 2.10» έως «urban skaters με λάμπες φθορίου για όπλα», ελεφαντάκια να εκσφενδονίζονται μέσα από πόρτες, έναν/μια τρανσέξουαλ-ηγέτη της Μαλαισιανής Μαφίας και μια ασιάτισσα να ρίχνει βεντούζες σε έναν από τα χαμηλότερου βαθμού boss. Ειλικρινά δεν βρίσκουμε κάποιο λόγο για να ΜΗΝ προτείνουμε το The Protector για την λίστα παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco.

Mάθαμε ότι: Στη Μαλαισία, όταν σου σκοτώνουν τον πατέρα και σου κλέβουν τον ελέφαντα, πρώτα εκδικείσαι για το δεύτερο και μετά, αν έχεις χρόνο, θυμάσαι ότι έμεινες ορφανός.

Pipinia Factor: Η πανέμορφη βεντουζορίχτρα δεν παίζεται. Οι υπόλοιποι, αναδιπλώστε στο/στην τρανσέξουαλ.

Βαθμολογία: 17/10

27.8.07

Ήρθαμε. Να τα πούμε;

Κύριοι. Κυρίες. Λοιπά φύλα. Γεια σας και πάλι. Τα τρεισήμισι χιλιάδες απεγνωσμένα/οργισμένα mail σας που απαιτούσαν δημοσιεύσεις του shitsite μας έκαναν να νιώσουμε λίγο ένοχοι που σας παραμελήσαμε αλλά δε γινόταν αλλιώς. Είχαμε ανάγκη από διακοπές, μετά από ένα δωδεκάμηνο στο οποίο το shitsite έσπασε κάθε ρεκόρ, ανεβαίνοντας άλλες επτά εκατομμύρια θέσεις στην λίστα των πιο πολυδιαβασμένων σελίδων του νετ. Σας προσφέραμε άπλετα χιούμορ αλλά και αφορμές για στοχασμό και έπρεπε να ανανεωθούμε, ελπίζουμε να μας καταλαβαίνετε. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως αδρανήσαμε. Όχι, το αντίθετο μάλιστα. Έγινε μια συνάντηση γιγάντων με θέμα το μέλλον του shit, με τον Tsats να επισκέπτεται το βασίλειο του Dalai, και τον Dalai να τον υποδέχεται με τιμές αρχηγού κράτους. Τριτοκοσμικού κράτους.

Και τι δεν ειπώθηκε μεταξύ των δύο σύγχρονων φωστήρων. Αναλύθηκαν ιδέες και θεωρίες, θίχτηκαν θέματα όπως το αν η Αστυπάλαια μετακινείται σιγά-σιγά προς το Ιράν ή το πόσο δυνατό μπορεί να είναι ένα δολοφονικό κουτάβι με χόμπι το γαλακτομπούρεκο (ιδέα Tsats), αν χαίρει της προστασίας ενός δαίμονα (προσθήκη του Dalai). Oι δύο τεράστιες προσωπικότητες ασχολήθηκαν με την σύνταξη πλάνων που καθορίζουν την πορεία του shit για τα επόμενα 20 χρόνια ενώ ο Dalai ανέβασε τον Θεσσαλονικιό shit-άκτη στις πλάτες του αφού, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Tsats, δύο όνειρα είχε στη ζωή - να ανέβει στον Dalai και να γνωρίσει τον Όλυμπο (στη συνέχεια δήλωσε πως μπερδεύτηκε). Για να σας δείξουμε το πόσο αποφασισμένοι είμαστε να δώσουμε νέο αέρα στο shit, ξεκινάμε με ένα διαγωνισμό. Στις παρακάτω δύο φωτογραφίες, ο Tsats ποζάρει κρατώντας έναν αστρικό χάρτη. Πάνω σε αυτόν το χάρτη κρύβονται στοιχεία που, αν συνδυαστούν σωστά, αποκαλύπτουν τις ακριβείς συντεταγμένες της οικίας του Dalai. O πρώτος αναγνώστης που θα φτάσει στο σπίτι του Dalai κρατώντας ένα Milko και την Herald Tribune της ίδιας ημέρας, θα κερδίσει ένα δώρο που δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε γιατί είναι τόσο καταπληκτικό που και μόνο η αναφορά του θα αναγκάσει όλα τα Online Casino να κλείσουν.

Είσαι τολμηρός; Ξεκίνα την αναζήτηση.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket