26.11.07

Non Sequitur

- Δεν πιστέυεις ότι το "Αριζόνα" είναι από τα πιο καταπληκτικά γεωγραφικά ονόματα;Πολύ το γουστάρω.
-Όχι ιδιαίτερα. Δεν το πιστευω.
- Γκέουλα.
-Φακ Γιου.
- Εγώ, αντί να μαι από την Κορινθία θα ήθελα να είμαι από την Αριζόνα.
- Εμένα μου αρέσει το "Τύρναβος" σαν ονομα.
- Μπα, μου βγάζει βλαχιά. Τυριά κλπ.
- Ενώ η Αριζόνα τι βγάζει, γιατρούς;
- Όχι αλλά όπως το ακούω πρέπει να βγάζει πιστολάδες. Εγώ πχ άμα μου λεγε κάποιος ότι είναι από την Αριζόνα θα χεζόμουν επάνω μου.
- Τύρναβος Rulezzzz.

19.11.07

Με εχετε πρήξει

ΔΕΝ
ΕΙΜΑΙ
GAY

tsatsarman

Going The Distance

Dεν είμαστε Κατίνες (εκτός από τον Mans. Aυτός είναι λίγο) και δεν δημοσιεύουμε τα μέηλ που μας στέλνετε, γεμάτα με τα πιο βαθιά σας μυστικά – αν και πρέπει να ενημερώσουμε τον κύριο Μαρινόπουλο από τον Πύργο Ηλείας πως έχουμε ειδοποιήσει την Αστυνομία, το κατοικίδιό σας ΔΕΝ νομίζουμε να συμφωνεί με αυτά που του κάνετε. Αυτή τη φορά όμως θα παραβούμε αυτόν τον κανόνα μας γιατί λάβαμε ένα μεηλ που μας πλήγωσε.

«Ειστε ολοι κομπλεξικοι που ξαφνικα το παιζετε οτι γεννη8ηκατε με κουροσαβα και αγγελοπουλο στο βιντεο!Με αυτες τις ταινιες μεγαλωσαμε ολοι κ αξιζουν περισσοτερο σεβασμο!Επισης ειλικρινα πιστευω οτι σας πειραξε που η ταινια βαθια μεσα σας σας αρεσε και ετσι δεν μπορεσατε να βγαλετε χολη για αυτην αφου την ειδατε!Γιατι ειμαι σιγοθρος οτι ολοι σας την ειδατε και αυτο ειναι η αποδειξη του ΠΟΣΟ κομπλεξικοι και δηθεν κουλτουριαρηδες ειστε!Αναφερομαι στο αρθρο σου για το Rocky Balboa!Αυτα αν διαβασω κατι αλλο που δεν με αρεσε θα ξαναεπικοινωνησω για να σε ξανακραξω».

Καταρχήν, να τονίσουμε στον φίλο John Papadopoulos πως ξέρουμε που μένει και τι ώρα τελειώνει η μικρή αδερφή του, Λουδοβίκα, το μάθημα μπαλέτου. Δεύτερον, αγαπητέ μας φίλε, έπεσε στην αντίληψή σου ότι η σελίδα μας δεν λέγεται « Fans of 50’s Hungarian Cinema» αλλά «shitsite»; Δεν ξέρουμε καν ποιος είναι ο Κουροσάβα και ο μοναδικός Αγγελόπουλος που γνωρίζουμε είναι ένας καθυστερημένος φίλος του Tsatsarman που τον κάνουμε παρέα μόνο και μόνο γιατί έχει πολλά επιτραπέζια. Εμείς μεγαλώσαμε με Τσάκωνα, Τσακ Νόρις, Μπρους Λη, Μπρους Κάμπελ, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Μαρκ Ντακάσκος, Μάικλ Ντάντικοφ, Σο Κοσούγκι, Σιλβέστερ Σταλόνε και φυσικά Στίβεν Σιγκάλ. Θες μήπως να σου πούμε πως ο Dalai, προς τιμήν του Rocky, κυνηγάει κοτόπουλα κάθε πρωί ενώ κάθε Ιανουάριο κλείνει εισιτήριο για Ρωσία όπου και κόβει ξύλα μέσα στα χιόνια, κάνει κοιλιακούς κρεμασμένος από το ταβάνι και προσλαμβάνει κολ γκερλ-σωσίες της Brigitte Nielsen για να τον βρίζουν την ώρα που δέρνει άστεγους; Ή μήπως δεν ξέρεις πως ο Mans κάνει 8 ώρες τη μέρα Σολάριουμ γιατί το είδωλό του είναι ο Apollo Creed; Όσο για τον Tsatsarman, αυτός είναι άλλη περίπτωση, αφού εδώ και 1 χρόνια μακραίνει τα μαλλιά του ώστε να καταφέρνει να ντυθεί Steven Seagal τις απόκριες.

Πρόσεχε τα λόγια σου λοιπόν, αγαπητέ John, γιατί κανείς δεν προσβάλλει τόσο χυδαία το staff του Shitsite. Για εκφοβισμό, δημοσιεύουμε και μια φώτο της γροθιάς του Tsatsarman, η οποία είναι το υπέρτατο όπλο του (και το υπέρτατο σεξουαλικό βοήθημά του, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket




16.11.07

O Shitsite, where art thou?

- Ο dalai μόλις επέστρεψε από το κυνηγητό των 5 ηπείρων, προσπαθόντας να ανακαλύψει από που αγοράζει ο tsatsarman τα Toyota του. Του πήρε λίγο παραπάνω από ότι περίμενε (μπορεί να φταίει και ότι σταμάτησε στα Burger King στον γυρισμό) αλλά το βρήκε.


- O mans αναρρώνει ακόμα από εκείνο το τρομερό ατύχημα που είχε με την στριπτιτζού και τον φούρνο μικροκυμάτων. H βελτίωση του είναι αισθητή, αλλά για προληπτικούς λόγους δεν του έχουμε πει ακόμη ότι ο tsatsarman είναι υπαρκτό πρόσωπο.

- O rotweiler μένει αμπαρωμένος στο σπίτι του αφού συνεχίζει να δέχεται πακέτα με απειλητικό περιεχόμενο από τον tsatsarman (θεωρεί ότι του χαλάμε το image με αυτά που γράφουμε). To τελευταίο από τα πακέτα που του έστειλε είχε ένα αυγό. Μελάτο.