27.3.07

Requiem for a Shit

Υπάρχει ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να αφήνετε coments. Ή μάλλον δύο. Ο ένας είναι η διάσωση του Γαλέου και ο άλλος πως δεν ελέγχουμε ποτέ το shitmail. O μοναδικός που το κάνει, σε καθημερινή βάση, είναι ο Τsatsarman που θέλει να είναι ο πρώτος που θα επωφεληθεί από τις «enlarge your penis» προτάσεις ή τις προσφορές για Viagra. Οπότε, και δεν θα το επαναλάβουμε ποτέ αρκετά, αν έχετε κάτι να μας πείτε ο μόνος τρόπος για να είστε σίγουροι πως θα το δούμε είναι να το γράψετε στα comments.

Έτσι λοιπόν, μια μέρα όπως όλες τις άλλες, που το επιτελείο του shit έστιβε το μυαλό του και το παχύ του έντερο για να γεννήσει άλλο ένα update για το αγαπημένο σας shitsite, ο mans είχε την φαεινή ιδέα να ρίξει μια ματιά στο σκατομέηλ μας, με την ελπίδα ότι κάποιος θα μας είχε στείλει τουλάχιστον ένα pps με τσόντες. Αυτό που βρήκε τον συγκλόνισε. Ήταν ένα μήνυμα θαυμασμού και απόγνωσης. Ένα μήνυμα λατρείας και απελπισίας, κλεισμένο σε ένα μπουκάλι και ριγμένο σε μια άγρια ιντερνετική σκατοθάλασσα.. Είναι η κραυγή ενός shitfan, με το χαρακτηριστικό όνομα «άρχοντας του σκάτους». Νιώθουμε την ηθική ανάγκη να την μοιραστούμε μαζί σας.


« Παιδιά είστε γαμάτοι και τα λέτε πολύ ωραία αν και λέτε μαλακίες.
Δεν ξέρω πώς τα σκέφτεστε ή μάλλον γιατί τα σκέφτεστε ή μάλλον τι σας λείπει
και τα σκέφτεστε, πάντως είμαι ξετρελαμένος με τη σελίδα σας σε σημείο που
χέζομαι από τη χαρά μου. Συνεχίζοντας τη παράδοση σας παραθέτω τη διεύθυνση
του blog μου μέσω του οποίου φιλοδοξώ να δημιουργήσω ένα παγκόσμιο δίκτυο
shitsiters με σκοπό την εκπλήρωση της προφητείας. Είναι μεγάλη τιμή για σας που θα το δείτε πρώτοι. Έτσι και αλλιώς κανείς άλλος δεν έχει μπει μέχρι τώρα. Ρίξτε μια ματιά. Momentummori.blogspot.com

Άρχοντας του Σκάτους».


Το πρώτο πράγμα που κάναμε, ήταν να σπεύσουμε στο blog του φίλου μας. Κοιτάξαμε την ημερομηνία του τελευταίου Update. Παγώσαμε. 22 Οκτωβρίου 2006. Πέντε μήνες απουσίας. Το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι πως ο Σκατοάρχοντας, πληγωμένος από την συμπεριφορά των ειδώλων του αυτοκτόνησε. Νιώθουμε άσχημα, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι όπως όλοι οι αυτόχειρες, αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι στην Κόλαση, μέσα σε μια λίμνη από σκατά. Και χαμογελάς. Αντίο φίλε. Rest in Shit.



(Αν παρόλα αυτά είσαι ζωντανός, μην στέλνεις mail πανάθεμά σε. Άσε ένα comment).

23.3.07

Χεστιβαλ ντ' αμουρ

μιας και o τρανός dalai, ο εγκέφαλος πίσω από το 97,2% όσων διαβάζετε στο σκατοsite, δήλωσε ότι "βαριέται να γράψει σήμερα" (όπως βαρέθηκε και χθες και προχθές, να συμπληρώσω εγώ), και πρέπει με κάποιο τρόπο να ικανοποιήσουμε τους δεκάδες καθημερινούς, νέους και παλαιούς αναγνώστες μας, καταφεύγουμε στην εύκολη λύση, και σας παραθέτουμε το σενάριο του tsatsarman. αυτό που ο ίδιος o tsatsarman συνέγραψε σαν σχόλιο στο ακριβώς από κάτω πόστ. αλλά βλέπετε, οι υπόλοιποι contributors του shit βαριόμαστε να γράψουμε επίσης.

ιδού λοιπόν. δια χειρός tsatsarman.

- Σκηνή 1 (εσωτερική-5 λεπτα).
2 άνθρωπες να πηδιένται στο κρεβάτι.
- Σκηνή 2 (εξωτερική- 1 λεπτό).
Ένας δρόμος
- Σκηνή 3 (εσωτερική-5 λεπτα)
οι ιδιοι άνθρωπες πηδιένται ακόμη
- Σκηνή 4 (εξωτερική- 1 λεπτό).
ο δρόμος
- Σκηνή 5 (εσωτερική - 10 λεπτα)
Μια ρόγα
- Σκηνή 6 (εξωτερική- 1 λεπτό.
Ακόμη αυτός ο δρόμος
- Σκηνή 7 (εσωτερική-5 λεπτά).
Οι άνθρωπες τελείωσαν και καπνίζουν. Ο άντρας ρεύεται, ξύνει τον κώλο του, παίρνει μια μπύρα και κυνηγάει τις κατσαρίδες στην κουζίνα. Η γυναίκα κάθεται στο περβάζι του παραθύρου και κοιτάει έξω το άπειρο με νόημα. Ένα δάκρυ κυλάει με ακόμη μεγαλύτερο νόημα.

τώρα μπορείτε να σχολιάσετε. αλλά ξέρουμε ότι δε θα το κάνετε.

20.3.07

Tsatsarman Werner Fassbinder

Όπως μπορείτε να δείτε στα σχόλια κάτω από το ΧΕΓΚ, ο Tsatsarman σοβαρεύτηκε, τιθάσευσε την αχαλίνωτη φαντασία του και αποφάσισε να γυρίζει μόνο κουλτουριάρικες ταινίες που θα διεκδικούν το χρυσό σελάχι του κινηματογραφικού φεστιβάλ του Palau. Για να τον βοηθήσουμε, εμείς οι συντάκτες του shitsite αποφασίσαμε να του προτείνουμε τίτλους για τα μελλοντικά του Project που αν μη τι άλλο θα τραβήξουν το ενδιαφέρον περιοδικών από Cahier du Cinema και άνω.

«Η αθόρυβη μετουσίωση μιας τραγελαφικής ασυδοσίας»

«Το τρίτο έμφραγμα του Tova Jovalainen, φρουτέμπορα του Helsinki»

«Φασόλια γίγαντες και μια νταμιζάνα όνειρα»

«Η απίθανη περιπέτεια karate της συμφωνικής ορχήστρας Βιέννης»

«Mayday, Mayday, Galeos» [1].

Περιμένουμε και τις δικές σας ιδέες. Η καλύτερη από τις προτάσεις σας θα κερδίσει το DVD με ασκήσεις aerobic του Tsatsarman που ήταν η πραγματική αιτία του διαζυγίου Richard Gere-Cindy Crawford.

15.3.07

Κερναμε ενα ΧΕΓΚ




Διαβάστε περισσότερα για το ΧΕΓΚ >>>

14.3.07

No Comment

Πριν από δύο μέρες ο Mans έμαθε να διαβάζει την ώρα από το πλαστικό ρολογάκι του και από τότε αφιερώθηκε με ενθουσιασμό στην μελέτη των στατιστικών της επισκεψιμότητας του shitsite. Σύμφωνα με τα στοιχεία της τελευταίας μελέτης του, η οποία πραγματοποιήθηκε με αριθμητήριο και μπίλιες, το σάιτ μας συγκεντρώνει κάθε μέρα πάνω από 156.000 unique hits, ένα απόλυτο ρεκόρ για την κατηγορία «ιστοσελίδες με την λέξη shit στον τίτλο». Περαιτέρω ανάλυση έδειξε πως το 68% των επισκεπτών μας είναι γυναίκες που φορούν τουλάχιστον D-cup σουτιέν ενώ τουλάχιστον το 56% από αυτές έχει κερδίσει και κάποιο τίτλο σε καλλιστεία. Ένα ισχυρό 20% των επισκεπτών μας αποτελείται από άνδρες, αρκετοί των οποίων μας προτείνουν μέσω mail να γίνουμε εραστές των συζύγων τους μόνο και μόνο γιατί είμαστε τρομεροί τύποι, ενώ το υπόλοιπο 12% περιλαμβάνει Βραζιλιάνους transsexuals οι οποίοι εμφανίζονται κυρίως τις μέρες που δημοσιεύουμε φωτογραφίες του Tsats.

Η ερώτησή μας είναι: Γιατί δεν αφήνετε comments; Για κάθε σχόλιο που μας αφήνετε, το shitsite παίρνει 15 σεντς τα οποία και κατανείμει ως εξής: 5 σεντς στο διεθνές ίδρυμα προστασίας του γαλέου, 3 σεντς στην FPSUM (Foundation for the Protection of Swedish Underwear Models), δύο σεντς για την ετήσια συνδρομή μας στο «Extreme Sports and Gardening»και τα υπόλοιπα 5 στον κουμπαρά, ώστε κάποια μέρα να μπορέσουμε να στείλουμε τον Tsats στο μοναδικό μέρος όπου ακόμα και αυτός μπορεί να βρει γυναίκα διατεθειμένη να κάνει σεξ μαζί του: Εδώ.

1.3.07

eye of the chicken


Kι ενώ όλοι οι άλλοι βρήκαν την ευκαιρία να επιδοθούν σε δήθεν "επίκαιρα" οσκαρικά αφιερώματα, το shitsite πάντα πιστό στην ιδεολογία και στα ινδάλματά του, συνεχίζει στο δικό του μοναχικό δρόμο, με το αφιέρωμα του στον μοναδικό italian stallion, στο rocky balboa.

Aυτή τη φορά σας παρουσιάζουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τα lyrics ενός ακόμα τραγουδιού (work in progress) που σκετσάρισε ο dalai στον ελεύθερό του χρόνο.

eye of the chicken

it's the eye of the chicken, it's the thrill of retreat

run away from the challenge of our rival
and the last known survivor runs and hides in the night
and he's watching the rest
with the eyyyyyye...
eye of the chickeeeen

αν νομίζετε ότι φτάνετε τον dalai σε επίπεδα άχρηστης έμπνευσης και επιθυμείτε να συνδράμετε στη συνέχιση και ολοκλήρωση του εν λόγω άσματος, τα σχόλια σας ανήκουν.


O Dalai προπονείται


Θα πέσει πολύ ξύλο... ΕΔΩ...

For the complete experience, βάλτε το video να παίζει, χαμηλώστε την ένταση του original rocky theme, και αντ' αυτού σιγοτραγουδείστε τα ακόλουθα lyrics, originally by dalai:

"Αν οι φίλοι που χες διπλα σου αποδείχθηκαν-ε ζώα,
αν η γκόμενα που σε κεράτωσε το παίζει αθώα,
φόρα τα γάντια σου και δείρ' τους σαν να είσαι ο Μπαλμπόα
"