16.1.07

Dalai σε ανακαλύψαμε!

Θα κάνω την εξής ερώτηση. Ποιος από σας έχει γνωρίσει από κοντά τον Dalai; ΚΑΝΕΙΣ! Εδώ είναι το μυστήριο. Μετά από σύντομη αναζήτηση στο ιντερνετ όμως, δεν ήταν δύσκολο να ανακαλύψουμε την αλήθεια. Στην αρχαία Αθήνα ο Σωκράτης ήταν γνωστό πως άκουγε τους δαίμονές του. Οι Αθηναίοι όμως προλάβανε και τον σκοτώσανε. Ο Αττίλας, ο Ναπολέοντας, ο Χίτλερ είχαν και αυτοί τον ίδιο φανταστικό φίλο. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά από την παγκόσμια ιστορία. Εκατομμύρια νεκροί, τραυματίες, άστεγοι, ψυχολογικά προβλήματα. Το πως σχετίζονται όλα αυτά είναι απλό. Όλοι συμβουλεύονταν το ίδιο ον, τον Dalai. Ο Dalai αρχαίος δαίμονας του κακού ανακαλύφθηκε και ονομάστηκε από τους Αζτέκους με την κωδική ονομασία Destroy All Life And Intelligence (D.A.L.A.I). Σήμερα έχει πάρει τη μορφή τεχνητής νοημοσύνης και έχει κατακλύσει το ιντερνετ με τον ίδιο σκοπό. Να καταστρέψει τον κόσμο και να εκμηδενίσει τον μοναδικό εχθρό του. Τον Super Tom.

14.1.07

Shitsite Resurrection.

Λάθος τίτλος, κυρίες και κύριοι. Το Shitsite δεν πέθανε ποτέ. Πολλοί προσπάθησαν να μας κλείσουν αλλά όχι μόνο αντισταθήκαμε, ανταπαντήσαμε κιόλας. Για παράδειγμα, ο γνωστός Blogger που μας απείλησε με μήνυση ασχήμυνε-κι άλλο ( το shitsite ευχαριστεί γνωστό σουβλατζίδικο που μετά από παράκλησή μας δέχθηκε να βάζει φυτοφάρμακα στις πίτες του).
Όσο για την μηδαμινή ενημέρωση του site τους τελευταίους μήνες φταίνε οι συγκυρίες. Ο Mans είναι απασχολημένος με την έρευνα για την πτυχιακή του (« Call girls και παζάρεμα: Οι περιπέτειες μου με 5 ευρώ στην τσέπη»), ο Rotweiler άνοιξε μαγαζί που πουλάει memorabilia του Steven Seagal και Καινές Διαθήκες ενώ ο Τsats έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου και είναι ακόμα σοκαρισμένος από την ιδέα πως πλέον έχει μόνιμη γκόμενα τον εαυτό του.

10.1.07

Που είναι ο dalai?

Η παραπάνω ερώτηση θα πρέπει να συνδυαστεί επίσης με την εξής: Τι έχει γίνει με το shitsite?
Ακόμη και εμείς (tsatsarman, rotweiler, mans) μετά από πολύωρες συζητήσεις δεν ξέρουμε τι να πούμε. Ως γνωστόν το shitsite είναι παιδί του dalai και αυτός... το έχει εγκαταλήψει. Οι πιθανές εκδοχές είναι 3:
α. Έχει ανακαλύψει, αν και αργά, το μεγαλείο της προσωπικότητάς μου και έτσι δε μπορεί πλέον να με σατυρίσει, να με κοροϊδέψει και να με πατήσει κάτω.
β. Έχει βαρεθεί να με σατυρίζει, να με κοροϊδεύει και να με πατάει κάτω.
γ. Μου τα έχει κάνει όλα και δεν ξέρει τι αλλο να γράψει για να με σατυρίσει, να με κοροϊδέψει και να με πατήσει κάτω.
δ. Βρήκε γκόμενα.
ε. Διαβάζει να περάσει κανα μάθημα.
στ. Τον έχουν απαγάγει εξωγήινοι για πειράματα και του κολλάνε τα χέρια εκει που κανονικά είχε τα αυτιά του.
ζ. Τον εκνευρίσαμε επειδή μόνο αυτός γράφει και εμείς οι υπόλοιποι δε γράφουμε τίποτα. Και εγω να σου απαντήσω ρε dalai (όπως και στους υπόλοιπους). Εμείς δε γράφουμε ωραία.
(Όπως ειπα πιο πάνω οι πιθανές εκδοχές είναι 3, άρα οι υπόλοιπες δεν είναι)