27.2.06

Soylent Green

Κυρίες και κύριοι, ο πλανήτης μας έσπασε άλλο ένα θλιβερό ρεκόρ. Σύμφωνα με υπολογισμούς των επιστημόνων, την Κυριακή 27/2 στις 7 και 16 το απόγευμα, ο πληθυσμός της γης έφτασε το νούμερο των 6,5 δισεκατομμυρίων. Δεν θέλουμε να είμαστε Κασσάνδρες αλλά όπως όλοι ξέρετε, δεν υπάρχουν τρόφιμα και φυσικές πηγές για τόσο κόσμο γι αυτό και το Shitsite, σε συνεργασία με το World Genocide Foundation (WGF), κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρέπει να προβούμε στην εξολόθρευση 2,7 δισεκατομμύριων ανθρώπων ξεκινώντας από το πιο περιττό άτομο που ζει αυτή την στιγμή στον πλανήτη: Τον Tsatsarman.

Φίλε αναγνώστη, θέλεις να σώσεις το γήινο οικοσύστημα, να δώσεις μια ανάσα ζωής στον ταλαιπωρημένο πλανήτη μας ΚΑΙ να κερδίσεις το καταπληκτικό μπλουζάκι του Shitsite «Save The Earth, Kill a Tsatsarman»; Aν ναι, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας στείλεις ένα mail και οι ιθύνοντες του Shitsite θα σου στείλουν μια λίστα με τους «προς ανακύκλωση» ανθρώπους που αντιστοιχούν στην περιοχή σου: Αναζητώνται επειγόντως Αθηναίοι για το κυνήγι του JPro και ατόμων του star system ενώ οι Κρητικοί φίλοι μας ας μην ενοχληθούν: Όπως μας ενημερώνει το WGF είναι όλοι τους στη λίστα.

17.2.06

Underworld Evolution

Η γοητευτική Kate Beckinsale με την στενή δερμάτινη στολή της συνεχίζει να πυροβολεί και να κάνει ακροβατικά όπως και στο πρώτο φιλμ. Η εκθαμβωτική Kate Beckinsale με την στενή δερμάτινη στολή της πρέπει να εμποδίσει έναν βρυκόλακα από το να ελευθερώσει τον ανεξέλεγκτα βίαιο λυκάνθρωπο αδερφό του. Η υπερ-sexy Kate Beckinsale ερωτοτροπεί σε κάθε πλάνο με την κάμερα και πρωταγωνιστεί και σε μια ερωτική σκηνή για την οποία θα ευγνωμονούμε τον Les Wiseman (τον οποίον γενικά μισούμε γιατί είναι παντρεμένος με την Kate Beckinsale). Η τυλιγμένη σε έναν μανδύα λαγνείας Kate Beckinsale είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίον ΠΡΕΠΕΙ να δείτε το Underworld Evolution, μια κινηματογραφική παραγωγή τόσο κενά στυλιζαρισμένη που κάνει το Van Helsing να φαίνεται αριστούργημα.

Pipinia factor: Kate Beckinsale. Είδαμε το φιλμ με τα χέρια μας στις τσέπες

Μάθαμε ότι: Είμαστε ικανοί να δούμε την χειρότερη σαβούρα αρκεί να έχει την Kate Beckinsale στο cast.


Βαθμολογία: 4/10

15.2.06

Tonga news

Lavaka Ata Ulukalala

Ο Lavaka Ata Ulukalala (φωτό) παραιτήθηκε από τη θέση του Πρωθυπουργού της Tonga.

Τον αντικατέστησε ο Feleti Sevele.